Человек не терпит насилия!

Злочинка Калашник рветься до влади

Хочу розповісти про діяльність заступника Голови Державного департаменту України з питань виконання покарань Калашник Н.Г.
Прийшовши до влади у 2005 році Калашник Н.Г. у структурних підрозділах, які курирує (управління охорони здоров‘я здоров‘я Департаменту, соціально-психологічна служба Департаменту, кримінально-виконавча інспекція Департаменту, самостійний відділ по боротьбі з туберкульозом/СНІДОМ та інші) створила систему поборів. Своїми діями, зловживаючи службовим становищем, створює передумови хабарництва, своєю поведінкою негативно впливає на моральний стан персоналу органів і установ виконання покарань.
Так, під час останніх візитів до територіальних управлінь Департаменту у Харківській, Чернігівській, Запорізькій, Крим та інших обласних управлінь Департаменту Калашник Н.Г. збирає податі, відвідує магазини, де змушує керівників зазначених управлінь придбавати їй особисті речи за які не розраховується. Я не кажу вже про багаточисельні генеральські букети, які придбають працівники цих областей, змушення керівників обласних підрозділів надавати їй цирульників для щоденних зачісок, постійні обіди, вечері у ресторанах. Все це безкоштовно для заступника Голови Калашник Н.Г.
Використовуючи управління охорони здоров‘я Департаменту (керівник Живаго С.Б.) у своїх власних цілях вимагає від його керівника гроші, які він для неї заробляє шляхом фіктивної закупки ліків (у минулому 2008 році Департамент придбав ліків на 40 мільйонів гривень). Так само працює керівник окремого відділу боротьби з СНІДОМ Департаменту Блоха О.І. який за три роки роботи цього відділу розкрав гроші.
Довірена особа в управлінні охорони здоров‘я Департаменту Кожан Н.Є. займається коштами що виділяють громадські організації на поліпшення стану здоров‘я засуджених та осіб узятих під варту, але ці кошти витрачаються на банкети та відрядження за кордон Калашник та її наближених осіб. На теперішній час проходить перевірка витрат коштів на будівництво будинка-малютки у ВК-44 під час якого кошти на його будівництво були розкрадені.
Розглядаючи діяльність соціально-психологічної служби та кримінально-виконавчої інспекції Департаменту, бачимо, що у цих службах більш всього виявлених правоохоронними органами корупціонерів та хабарників. Статистику можливо отримати у самому Департаменті. Робота зазначених управлінь провалена.
Злочинною діяльністю Калашник Н.Г. вже 4 роки займається Генеральна прокуратура України за фактами вчинених нею зловживань (використання засуджених для власних потреб у Запорізькій області, незаконне отримання квартири у м. Київ, незаконна прописка своєї доньки у гуртожитку Київського слідчого ізолятору, спроба самозахвату частини коридору цього гуртожитку, крадіжка меблів з кімнати гуртожитку, примусове проведення незрозумілих занять з працівниками Департаменту у Запорізькій області, за їх гроші та інше) але рішення щодо її усунення від влади не прийнято. Більш того, кандидатура Калашник Н.Г. розглядається на призначення головою всього Департаменту виконання покарань. Цим фактом працівники Департаменту просто вражені.
Прошу всіх кому небайдужа кримінально-виконавча служба довести до громадкості інші вам відомі факти злочинної діяльності Калашник

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

386 ответов

  1. ДОБРЫЙ ДЕНЬ СТРАНА!!! НУ КАК ЖИТУХА В ЧВК-44,И НОВЫЙ НАЧ.КОЛОНИИ И НОВЫЙ НАЧ.УПРАВЫ КАК ВСЕГ-ДА ПРИХОДИТ УЙМО ДЕНЕГ НА ЗАРПЛАТУ,А ДАЮТ ОБЫЧНО КАК И ДОВАЛИ!? ЗАЧЕМ ТОГ-ДА РЕЗАТЬ %.ВОТ И ДАЙТЕ ЧТО ПРИШЛО, НЕ ГРАБАЙТЕ ВСЁ В СВОЙ КАРМАН, ВСЕМ ХВАТИТ ЕСЛИ ПО ЧЕЛОВЕЧЕСКИ.

  2. Злочинною діяльністю Калашник Н.Г. вже 4 роки займається Генеральна прокуратура України за фактами вчинених нею зловживань (використання засуджених для власних потреб у Запорізькій області, незаконне отримання квартири у м. Київ, незаконна прописка своєї доньки у гуртожитку Київського слідчого ізолятору, спроба самозахвату частини коридору цього гуртожитку, крадіжка меблів з кімнати гуртожитку, примусове проведення незрозумілих занять з працівниками Департаменту у Запорізькій області, за їх гроші та інше) але рішення щодо її усунення від влади не прийнято.

  3. Я обращаюсь по поводу человека, который, уже на протяжении ряда лет, занимается правозащитной деятельностью. Это, Елена Павловна Повидайчик. Часть акций, мы провели и спланировали вместе с ней. В основном, она идет сама. В отличии от других правозащитников, у нее пока нет зарегистрированной организации; также, она не может похвастаться отличным знанием законов, не состоит в Хельсинкской правозащитной группе и т. д., и думаю, она до сих пор не понимает слова Гранты… Но, при всем этом, никто в этой стране, в деле защиты прав заключенных, не сделал больше чем она. Я имею опыт работы с этим человеком, и я понимаю о чем я говорю. В своем деле, которое безусловно является ее призванием, она отталкивается только от одной инстанции, от своего сердца. Поэтому немудрено, что у нее совершенно отсутствует, «предпринимательская жилка», отличающая многих, почти всех, в этом деле. По этой причине я и решил сделать это обращение.

    Номер ее карточки ПриватБанка : 4405885822175029

    Огромное благодарю!

    Очень прошу распросранить эти данные!

    Гаркавенко Игорь Олегович

  4. Наташа ну шо молчишь??? Яка в тебе пенсия? Хватаэ чи ни? якщо ни то звертайся до свого друга тетурука мудака, ему перерахували на лопати та гвозди хватаэ щось давно по зонам не издыв, чи Харьковски не дають ? Вось вона и житзнь не плюйте людям в обличчя !

  5. Зачем Тетеруку у нее еще есть Неверов и Кныш друзья в Запорожской управе она их тоже из грязи в князи вытащила!

  6. Злочинною діяльністю Калашник Н.Г. вже 4 роки займається Генеральна прокуратура України за фактами вчинених нею зловживань (використання засуджених для власних потреб у Запорізькій області, незаконне отримання квартири у м. Київ, незаконна прописка своєї доньки у гуртожитку Київського слідчого ізолятору, спроба самозахвату частини коридору цього гуртожитку, крадіжка меблів з кімнати гуртожитку, примусове проведення незрозумілих занять з працівниками Департаменту у Запорізькій області, за їх гроші та інше) але рішення щодо її усунення від влади не прийнято. Більш того, кандидатура Калашник Н.Г. розглядається на призначення головою всього Департаменту виконання покарань. Цим фактом працівники Департаменту просто вражені. Прошу всіх кому небайдужа кримінально-виконавча служба довести до громадкості інші вам відомі факти злочинної діяльності Калашник

  7. Для пенсионера 24.08.2012 19:02 Днепр Вот так товарищ пенсионер все молчат… как прошли похороны Омельченко начальника 77 колонии… А кому он нужен? Он был нужен пока был в должности чтобы организвать прокурору Зеленому отдых доили его ЦА и Управа а теперь все … Совести нет у нынешних руководителей Запорожской управы, что не помнят Шептии, Кнышы, Пампухи, Неверовы и иже с ними кто такой Омельченко…??? Зато Крикушенко три месяца как в должности а уже генерал!!! С чем и поздравляем его!!!

  8. nera Олег Анатольевич Омельченко для 77 ничего хорошего, конечно, не сделал, многое развалил, но как человек, он, в общем, был неплохой, хоть и бестолковый. Просто он оказался не на своем месте. Пусть земля будет ему пухом.

  9. бывшие но помнящие Тетерук вообще развалил все в области а не только в 88 и то ничего … Говорят он на третий срок тянет!!! Пока концы есть в ЦА все может быть ! Но его в любимой ТЕТЕРУКОВКЕ ЕЩЕ ПОМНЯТ!!! Так шо вертайтесь ВАЛЕРИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ кирпичи еще падают со строек!…

  10. тетерук шо молчишь??? Отзовись быдло!!! Люди тебя ПОМНЯТ ДОБРЫМИ словами!!! Ишь про кирпичи пишут!!! Давно ты за гвоздями на зоны не заглядывал иль пенсии хватает ? Друзям звони НЕверову, Кнышу, Пампухе завезут тоби гвоздей!!!

  11. Микола Петрович ільтяй Злочинною діяльністю Калашник Н.Г. вже 4 роки займається Генеральна прокуратура України за фактами вчинених нею зловживань (використання засуджених для власних потреб у Запорізькій області, незаконне отримання квартири у м. Київ, незаконна прописка своєї доньки у гуртожитку Київського слідчого ізолятору, спроба самозахвату частини коридору цього гуртожитку, крадіжка меблів з кімнати гуртожитку, примусове проведення незрозумілих занять з працівниками Департаменту у Запорізькій області, за їх гроші та інше) але рішення щодо її усунення від влади не прийнято. Більш того, кандидатура Калашник Н.Г. розглядається на призначення головою всього Департаменту виконання покарань. Цим фактом працівники Департаменту просто вражені. Прошу всіх кому небайдужа кримінально-виконавча служба довести до громадкості інші вам відомі факти злочинної діяльності Калашник

  12. Ой, ребята и не просите не вернусь я в Запорожье, там харьковские, а я в Харькове, а дочь в Запорожье!

  13. Ах, злые языки страшнее пистолета — Цитата из комедии А.С. Грибоедова Горе от ума (1824), д. 2, явл. 11, слова Молчалина. Словарь крылатых слов…
    Слова. написанные в 1824 году очень актуальны в наше время. Надо знать Наталью Григорьевну, а автор статьи, очевидно, от зависти задыхаясь, написал весь этот бред, а Вы, комментаторы, лучше почитайте её научные труды, книги, статьи. Что полезного сделал ты, трусливый автор статьи, в этой жизни: побывал в Афганистане, получил ранение, воспитал приёмную дочь, навёл порядок во многих колониях, имеешь свой сайт? ЧТО????

  14. Я VORON( а так хотелось представиться Русланом это по Пушкину А.С.) побывал в Афганистане и не только, получил ранение и не раз, воспитал приёмного сына, поддерживал на уровне ПВР и ИТК порядок во многих колониях, вот с сайтом проблема денег нету что бы иметь? ЧТО???? 2007-2009 г.г. Ул. Красная, та которая упирается в здание ул. Короленко,4. Так вот по Красной есть храм и батюшка, может и живой до сих пор. Так вот он и расскажет все, у них же не принято лгать? ЧТО??? Энто какой град?

  15. Тетерук был в управе 22 апреля, живет не тужит, за гвоздями и гробами по колониям не ездит, пенсию ему пересчитали хватает, Неверов и Кныш ему помогают.

  16. Валерий Владимирович Тетерук возвращайтесь керуваты областью. И Калашник Н.Г. пригласите. В зонах еще клепают гробы и гвозди у вас хорошо получалось ими торговать.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ